به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ احمد بایبوردی افزود: اشتیاق به مصرف محصولات کشاورزی سالم، به دلیل نگرانیهای روز افزون از آلودگیهای محصولات رایج و محیط زیست، رو به افزایش بوده و این نوع محصولات تولیدی از بازار صادراتی خوبی نیز برخوردار شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط زیست محیطی و نیروی کار مناسب، توسعه تولید محصول سالم با افزایش آگاهی بهرهبرداران از رشد بسیار مطلوبی برخوردار شده و سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در کنار توسعه تولید محصول، تلاش خود را برای تولید محصول سالم به صورت جدی پیگیری می نماید.
بایبوردی ادامه داد: کسب مهارت کافی در تولید محصولات سالم و بازارپسند به نوعی ارزآوری محصولات کشاورزی با آموزش ها و نقشی آفرینی مروّجان دست یافتنی خواهد بود.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: سلامت محصولات زراعی و باغی با ارایه گواهی از جانب کلینیک های حفظ نباتات تایید می شود.
وی افزود: تولید محصولات غذایی سالم، یکی از مهم ترین اهداف بخش کشاورزی و بخش سلامت جامعه بوده و بحث اقتصادی، اصلیترین مانع توسعه تولید محصولات سالم است.
بایبوردی تاکید کرد: باید از طرفی فرهنگسازی شود تا مردم بدانند که محصولات سالم به رغم قیمت بالاتر آن، باز هم به صرفه هستند؛ آن هم نسبت به هزینههای درمانی که به دلیل مصرف محصولات ناسالم خواهند داشت.
انتهای پیام/ح