محمدسعید سیف، دبیر ستاد توسعه فناوری صنایع دانشبنیان دریایی در گفتگو با
خبرنگار فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: ستاد توسعه صنایع دانشبنیان دریایی، سعی دارد از طریق کارگروه ترویج این ستاد، برنامههایی را تدوین کند تا نسل جوان و دانشآموزان با صنایع دریایی آشنا شوند.
وی در ادامه افزود: در حوزهی دریا مباحث مختلفی نظیر بنادر، شیلات، نفت و گاز دریایی کشور مطرح است این مباحث توسط سازمانها مطالب آن تهیه میشود و از طریق سازمانهای مربوطه انتشار مییابد.
وی در این خصوص تأکید کرد: برگزاری جلسات مختلف با نهادها و ارگانهای دریایی و ارتباط با شرکتهای فعال در این حوزه منجر به جذب طرحهای فناورانهای شد که هماکنون در کارگروه تخصصی در حال بررسی و تأیید نهایی هستند.
سیف، با اشاره به آمارنامه سال 94 خاطرنشان کرد: در این آمارنامه اطلاعات استانهای ساحلی و شرایط کشور جمعبندی شده که اگر مسئولین کشور و نمایندگان مجلس نیاز داشته باشند تا یک دید کاملی نسبت به دریا و پتانسیلهای مربوطه داشته باشند، میتوانند از این آمارنامه استفاده کنند و اطلاعات کافی را بتوانند به دست آورند و در تصمیمگیریهای خود بر اساس آن تصمیم بگیرند.
دبیر ستاد توسعه فناوری صنایع دانشبنیان دریایی تصریح کرد: ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی در ابتدای تشکیل، به سازماندهی کارگروههای تخصصی و همچنین ارتباط با نهادها و سازمانها اقدام کرد و در این راستا چهار کارگروه را با عناوین مطالعات، برنامهریزی توسعه فناوری توسعه بازار و ترویج و اطلاعرسانی تشکیل داد.
وی بیان کرد: اطلاعات جمعآوری شده شامل آمار و ارقام و اطلاعات کمی کشور است که در این اطلاعات روند تغییرات نیز وجود دارد و معمولاً این روند به صورت صعودی بوده و هر سازمانی میتواند برای تصمیمگیریهای خود از این آمار استفاده کند و آنها را به کار گیرد.
سیف عنوان کرد: عدم وجود اطلاعات و آمار دقیق از میزان توان و ظرفیتهای داخلی و تولیدات انجام شده از مشکلات حوزه صنایع دانشبنیان دریایی میباشد.
وی اظهار داشت: ستاد توسعه صنایع دانشبنیان دریایی با تدوین و انتشار آییننامه دریایی کشور در سال 93، تدوین و چاپ اطلسهای مربوط به شناورهای ساخت ایران و همچنین نسخه جدید آمارنامه دریایی کشور سعی دارد اطلاعات مورد نیاز صنعتگران و دانشگاهیان را تأمین و از این طریق بین این دو ارتباط برقرار کند.
انتهای پیام/