مراسم تشییع پیکر باستان شناس شهیر ایرانی «شهریار عدل» امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ مراسم تشییع پیکر شهریار عدل با حضور مسعود سلطانی فر رئیس سازمان میراث فرهنگی، سید محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، نصیری قدیاری معاون وزیر علوم، محسن موحدی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان و جمعی از هنردوستان و هنرمندان برگزار شد.

شهریار عدل متولد 1322 تهران بوده و تحصیلات دانشگاهی خود را در مدرسه عالی تاریخی سوربن و همچنین در رشته تاریخ عمومی هنر، باستان شناسی مشرق زمین و تاریخ هنرهای دوره اسلامی در مدرسه موزه لوور به پایان رساند، همچنین وی در ثبت جهانی تخت جمشید، چغازنبیل و میدان نقش جهان اصفهان نقش مهمی ایفا کرده و در حفظ و نگهداری بخش عمده‌ای از فیلم‌های دوره قاجار و مرمت آنها کوشش زیادی کرده است.

*پژوهشگر خستگی ناپذیر

به گزارش حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران؛ در مراسم تشییع پیکر این بزرگ مرد «مسعود سلطانی فر»  رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ضمن تسلیت درگذشت ایشان گفت: شهریار عدل نویسنده‌ای متبحر و باستان شناسی دلسوز بود، این مرد بزرگ عاشق ایران شناسی و پژوهشگری خستگی ناپذیر بود، وی بخش زیادی از جوانی را صرف جهان امروز کرد واز بزرگ‌ترین خدمات وی می‌توان به ثبت جهانی تخت جمشید، چغازنبیل، میدان نقش جهان و ... اشاره کرد، همچنین وی در عکاسی وسینما تبحر داشته است.

*این نام چقدر به تو می‌آید، خدا کند همه اینگونه باشیم

سید محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی در این مراسم گفت: در سفری که با شهریار به فرانسه داشتم و در آن مدتی که وی در جوار من بود در زمان کوتاه میراث فرهنگی را به من شناساند، برای او میراث فرهنگی دغدغه شخصی بود و در طول حیاتش توانسته بود فرهنگی ایرانی را به همه بشناسد، او عاشق فرهنگ و هنر ایرانی بود، نوشته‌ها و حاصل تحقیقات وی میراث بزرگی است که او برای ما به یادگار گذاشته است.

بهشتی در ادامه به نام شهریار عدل اشاره کرد و گفت: به واقع که این نام چقدر به تو میاید و امید است که همه اینگونه باشند.

در این مراسم محسن موحدیان سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان به پاس خدمات ارزنده عدل برای آبادانی «بم» پیام تسلیت استاندا کرمان را قرائت کرد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.