بر طبق برخی از آمارها حدود 55 تا 60 درصد موارد نقرس مربوط به مردان و 40 تا 45 درصد مربوط به زنان است و اغلب موارد این بیماری در افراد سالمند و میانسال دیده می‌شود.

علی فرزادی‌فر، فوق تخصص روماتولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی مقدار اسید اوریک در گردش خون افزایش می‌یابد، کریستال‌های تیز و سوزنی شکل در مفاصل و بافت‌های اطراف آن شکل می‌گیرند و در نتیجه موجب بروز درد و تورم می‌شوند.

وی با بیان اینکه نقرس در اغلب مواقع مفاصل درشت شست پاها را دچار می‌کند، افزود: البته در مواقعی زانوها، پاشنه‌ها، دست‌ها و مچ دست نیز درگیر نقرس و عوارض آن می‌شوند.

فرزادی‌فر، با اشاره به اینکه اغلب موارد نقرس مربوط به افراد بالای 40 سال است، تصریح کرد: بر طبق برخی از آمارها حدود 55 تا 60 درصد موارد نقرس مربوط به مردان و 40 تا 45 درصد مربوط به زنان است و اغلب موارد این بیماری در افراد سالمند و میانسال دیده می‌شود.

وی گفت: افزایش مصرف پروتئین یکی از عوامل مهم مرتبط با شیوع نقرس است و با معاینات فیزیکی و گرفتن سابقه پزشکی، می‌توان به تشخیص به موقع و درمان زودهنگام این بیماری کمک کرد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.