زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: لازم است افراد در مصرف گوشت و فرآوردههای آن دقت کنند، گوشتهای قرمز و سفید تامین کننده پروتئین و آهن مورد نیاز بدن بوده که حاوی مقدار چربی نیز هستند( این میزان در گوشت قرمز بیشتر است) مصرف گوشتهای کم چرب بخصوص گوشت سفید برای کاهش چربیهای بد خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی، عروقی، فشار خون بالا، دیابت، برخی سرطانها و نقرص توصیه می شود.
وی به راهکارهایی برای اصلاح مصرف گوشت اشاره کرد که در ذیل به آن پرداخته میشود:
1-در هفته 2-3 بار غذای حاوی گوشت یا مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
2-ماهی سرشار از چربیهای مفیدی است که در گوشتهای دیگر وجود ندارد، لذا حداقل هفته ای 2 بار ماهی بخارپز، تنوری یا کباب شده مصرف کنید.
3-تا حد امکان ماهیهای چربی چون ماهی تن( با تن ماهی اشتباه نشود) و ماهی آزاد را انتخاب کنید.
4-هنگام آماده کردن انواع گوشت برای پختن، چربی و پوست آنرا دور بریزید.
5-گوشت، مرغ و ماهی را با روشهای سالم مانند بخارپز، آب پز و تنوری کردن طبخ کنید.
6-مصرف گوشتهای فرآوری شده چون سوسیس، کالیاس و کنسروهای گوشت( چون تن ماهی) را محدود کند.
انتهای پیام/