گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند حتی بسته بندی مرغ میتواند حاوی باکتری کمپیلو باکتر باشد و سبب مسمومیت در افراد و بروز بیماریهایی مانند اسهال، تهوع، استفراغ، دل درد و تب فراوان در افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، مسمومیت کمپیلوباکتر هر ساله حدود 280 هزار فرد را مبتلا میکند و در 80 درصد موارد خوردن مرغ آلوده علت این حادثه میشود.
دیگر اشکالات بوجود آمده در اثر خوردن مرغ عبارتند از سالمونلا و E.COLI که میتوانند بشدت خطرناک باشند.
کارشناسان توصیه میکنند شستن دست در هنگام دست زدن به مرغ و پخت مرغ در حرارت بالا سبب جلوگیری از بروز بیماری و انواع مسمومیت ها در افراد میشود.
انتهای پیام/