کار‌شناسان هشدار اکید می‌دهند که خوردن انواع پروتئین‌های گوشتی بدون اطمینان از سلامت آن‌ها می‌تواند جان انسان‌ها را به شدت در معرض خطر قرار دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، منجمد شدن گوشت و مرغ باعث نابودی ۹۰ درصد از باکتری‌های موجود در این مواد به ویژه باکتری کمپیلو باکتر که اغلب در گوشت مرغ موجود است می‌شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این باکتری در اثر مصرف توسط افراد در مواد غذایی می‌تواند باعث ایجاد نارحتی معده، استفراغ، اسهال و مشکلات گوارشی شود. 

هر ساله تنها در کشور انگلستان در حدود ۵۰۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند که از این تعداد حدود ۱۰۰ نفر جان خود را از دست می‌دهند. 

کار‌شناسان همچنین هشدار می‌دهند، افراد حتی در هنگام شستشوی مرغ و گوشت خام از دستکش استفاده کنند، بویژه اگر دارای زخم باز برروی دست خود هستند و پس از شستشوی مرغ محیط سینک ظرفشویی آشپزخانه را کاملاٌ ضدعفونی کنند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار