به
گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،زهرا راغبی اظهار کرد: گوشت و تخمبلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است.
وی ادامه داد: وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامینهای مختلف در گوشت این پرنده باعث شده که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماریها مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتیهای روانی و بیخوابی مفید باشد.
این متخصص تغذیه گفت: گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامینB6، روی، آهن و سلنیوم است.
راغبی بیان کرد: تخم بلدرچین در مقایسه با تخممرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد. یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخممرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به تخممرغ دارای 5 برابر فسفر، 7.5 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1 و 15 برابر ریبوفلاوین است.
انتهای پیام /ض
منبع :ایسنا