به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان بهداشتی هشدار میدهند تخته آشپزخانه که انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات بر روی آن خرد میشوند، 200 درصد بیشتر از زباله و حتی سایر وسایل کثیف در دنیا ناقل انواع میکروبها، باکتریها و انگلها است.
کارشناسان با مطالعه و نمونه برداری از سطح این وسیله آشپزخانه مواردی مانند باکتری E.coli، سالمونلا، هلیکوباکتر را روی آن بدست آوردهاند.
کارشناسان شستشوی دقیق این وسیله، دستهها و محیط آشپزخانه پس از خرد کردن گوشت و مرغ را توصیه اکید میکنند.
انتهای پیام/