مجموعه آثار گروه سهند "ماه به خانه من می‌آید" که در آن هر یک از هنرمندان با سبک و نگاهی خاص فضای شاعرانه و انتزاعی را توصیف می‌کنند، به نمایش گذاشته‌ می‌شوند.

احمد نصراللهی نقاش پیشکسوت، در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران در خصوص نمایشگاه گروه سهند گفت: از 29 خرداد ماه الی 10 تیر ماه، آثار من و دیگر اعضای این گروه (خلیل سمائی جابلو، محمد اعظم‌زاده) با عنوان "ماه به خانه‌ی من می‌آید" در گالری "سیمون" به نمایش گذاشته می‌شود.

وی در خصوص علت نام گذاری این عنوان افزود: "ماه به خانه من می‌آید" عبارتی است که حالت غزل‌واره دارد که به علت نزدیکی با آثار موجود در این نمایشگاه، حالت فردی و شخصیتی گروه و نگاه شاعرانه‌ای که در کارها وجود دارد، انتخاب شده است.

این هنرمند در خصوص قالب آثار نمایشگاه اظهار داشت: نگاهی مدرن و تا حدودی انتزاعی به دور از رئالیسم در این نمایشگاه به چشم می‌خورد؛ به عنوان مثال اعظم‌زاده فضایی شاعرانه به سبک سورئال را در کارهایی با ابعاد 90×90 پیاده کرده است، که در آن رنگ‌های آبی لاجوردی، قرمز آجری و سبزی که از خیالات برگرفته شده‌اند، وجود دارد.

وی تصریح کرد: در کارهای سمائی نیز این فضا به طریق دیگری که با استفاده از اشیاء تیز و تکنیک پایرگلس در آثاری با ابعاد 100×100 سانتی‌متر نشان داده می‌شوند و بیشتر آنها گویای حرکات وهم‌آلود انسانی هستند، که با نوعی قلم‌گیری مینیاتور همراهند؛ همچنین در کارها از تناژ قرمز و خاکستری که حالت انتزاعی را می‌رسانند، استفاده شده است.

نصراللهی افزود: من نیز این خیال شاعرانه را با دایره‌ها و خطوطی که در آثاری با ابعاد 85×85 و رنگ روغن و اکریلیک کشیده‌ام، منعکس کرده‌ام؛ و در کارهای من بیشتر فضایی سبک و معلق و چیزهای که در هنر شرقی و مدرن هستند، دیده می‌شوند. همچنین مجموع کارهای در این نمایشگاه حدود 18 اثر است که هر نفر شش کار ارائه داده است.

وی با اشاره به جایگاه هنرهای تجسمی گفت: این هنرها در حال جلو رفتن هستند و جای خود را به خوبی در دنیا باز کرده‌اند؛ به طور کلی هنرهای تجسمی دارای لایه‌های متنوعی است که هر کدام نماینده خاص خود را دارد ولی در مجموع چشم‌انداز بسیار خوبی در برابر این هنرها دیده می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: چیزی که ما را آسیب‌پذیر می‌کند، نحوه‌ی اقتصاد و برنامه‌های آن است که باید از حالت اختصاصی خارج شود و به گروه‌های بیشتری از هنر توجه کند. به عنوان مثال برخی مسئولان به مقدار زیادی گرایشی و سلیقه‌‌ای عمل می‌کنند که کار صحیحی نیست، چرا که هنر و فرهنگ مربوط به دسته‌ای خاص نیست، بلکه گروه وسیعی را در بر می‌گیرد و باید به هنرمند جا از فرقه‌گرایی رفتار کنند تا بعد از سال‌ها که به تاریخ این زمان نگاه می‌کنیم ، آثاری برای ارائه وجود داشته باشد تا شرمنده نشویم.

گفتنی است احمد نصراللهی از پیشکسوتان نقاشی  متولد 1330 در بابل است؛ وی به صورت تجربی نقاشی را نزد استاد ایرانی آموخت و در سال 1356 سرپرستی نگارخانه آبی بابل را به عهده گرفت و به آموزش هنر مشغول شد.

این هنرمند تاکنون حدود 40 نمایشگاه انفرادی در ایران و چین و بیش از 60 نمایشگاه گروهی در ایران و کشورهای مختلف مانند ایتالیا، انگلستان، سوئیس و ... است.

شایان ذکر است علاقمندان به آثار این گروه، می‌تواند همه روزه به جز دوشنبه‌ها به محل این گالری واقع در خ وزراء، ک چهارم، شماره 11 مراجعه کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار