ساعت پخت نانوایی های استان چهارمحال و بختیاری، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان تغییر می کند.

به گزارشگروه استان‌های باشگاه خبرنگاران   ؛مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان (28 خرداد) تا پایان این ماه، ساعات پخت نانوایی های این استان در دو نوبت، بدین شرح خواهد بود: صبح از ساعت 9 تا 12 و 30 دقیقه و عصر از ساعت 16 تا 20 و 30 دقیقه.


کیقباد قنبری افزود: در حال حاضر بیش از 700 نانوایی در این استان فعال است.


به گفته وی، میانگین مصرف ماهانه گندم در استان چهارمحال و بختیاری، هشت هزار تن می باشد. 



انتهای پیام/ ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.