با توجه به مطالعهی انجام شده در دانشگاه کره و دانشگاه ملی چونبوک در کره جنوبی، در غذاهای آماده ای که با استفاده از واکنشMillard انجام میشود.
Millard یک واکنش شیمیایی بین اسیدهای آمینه است که باعث کاهش قند میشود. لیپوپروتئین ها، باعث کاهش تولید یا LDL و سطح کلسترول و تری گیلیسیرید در موش ها شده است.
بر اساس این مطالعه، واکنش Millard که در آزمایشگاه با اسید لاکتیک ایجاد شده ممکن است در نتیجه یک مکانیسم دفاعی باشد که باعث میشود آنتی اکسیدان ها تنظیم سنتز کلسترول و سوخت و ساز را ارتقا بخشند.
بر اساس این تحقیق، ترکیبات ایجاد شده Millard این واکنشها نشان میدهد که سدیم و CMRP با تخمیر توسط لاکتوباسیلیوس می تواند از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
این مطالعات در مجله علوم لبنیات منتشر شده است.
انتهای پیام/