به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ اسماعیل پیروندی در خصوص اقدامات منابع طبیعی برای جلوگیری از برداشت بیرویه گیاهان دارویی در مراتع این شهرستان، گفت: اداره منابع طبیعی در راستای جلوگیری از برداشت بیرویه گیاهان خوراکی و دامی که صدمات جبران ناپذیری را به مراتع وارد میکند و با هدف ایجاد زمینه¬¬های لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در میان خانواده ها، اقدام به حمایت از افراد مشتاق پرورش گیاهان دارویی کرده است.
وی افزود: منابع طبیعی در قالب طرح کشت گیاهان دارویی خودرو مانند کنگر، موسیر، شنگ، رازیانه، آویشن و غیره به مشتاقان این کار طی مراجعه و درخواست برای فعالیت با معرفی به بانکها ضمن پرداخت تسهیلات زمین در اختیارشان میگذارد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران بیان کرد: با توجه به اینکه تنوع آب و هوایی و اقلیمی در کردستان و به تبع آن در کامیاران موجب شده که گونههای مختلفی از گیاهان مرتعی و جنگلی و نیز دارویی کوهستانهای این استان و شهرستان تکثیر و توسعه یابند.
پیروندی گفت:گیاهان دارویی که از گذشته در طب سنتی کاربرد داشته از محصولات فرعی جنگل و مرتع است که غنایی بیشتری به مراتع بخشیده اند و شهرستان کامیاران دارای انواع مختلفی از گیاهان دارویی و خوراکی خودرو در مراتع و اراضی جنگلی و کوهستانی آن است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران افزود: از گونههایی که در این شهرستان پرورش مییابند و دارای خاصیت خوراکی و دارویی بالایی است، می توان به موسیر، آویشن، رازیانه اشاره کرد.
انتهای پیام/س