به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛کارگر در نشست بررسی مسائل و مشکلات بافندگان فرش دستباف شهرستان بناب از فرش به عنوان هنر تاریخی ایرانیان نام برد و گفت: این صنعت در کمک به تامین معیشت خانواده ها نقش به سزایی داشته و فرشبافی همواره به عنوان شغل مکمل در زمان های خشکسالی و تحریم موثر عمل کرده است .
کارگر در ادامه از ایجاد دوره های آموزشی منجر به اشتغال و آموزش با هدف رفع عیوب، افزایش کیفیت و قیمت فروش خبر داد و گفت: همه ارکان صنعت قالی بافی نیازمند آموزش هستند تا محصول تولید شده ارزش افزوده بیشتری پیدا کند .
وی تشریح کرد: هم اکنون درحال بازنگری سیستم آموزش هستیم تا نیاز بومی هر استان به آموزش مشخص شود و امسال برای اجرای امر آموزش اعتبار ویژه ای هزینه می شود
رییس مرکز ملی فرش ایران برپایی نمایشگاههای فرش را در راستای کمک به صادرات فرش موثر دانست و گفت: تمهیدات لازم در خصوص آسان تر کردن شرایط دریافت وام از قبیل ضامن در حوزه صنعت فرش اندیشیده شده است .
وی در خصوص بیمه قالیبافی نیز گفت: امیدواریم قانون بیمه قالیبافی و شاغلان صنایع دستی که به مدت چهار سال اجرا و بدلیل کمبود اعتبار متوقف شد، امسال با تصویب اعتبار دوباره اجرایی شود .