استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: اسیدفولیک موجود در شقاقل ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد و مانع شکستگی استخوان بر اثر پوکی استخوان می‌شود.

سعیده علیزاده در گفتگو با گروه استانهای باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: شقاقل یا هویج وحشی منبع غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین آ و فیبر است.

وی تصریح کرد: ویتامین  کا موجود در آن، برای رشد سلول‌ها مفید است و خطر بروز پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: ترکیبات ضدالتهابی موجود در آن، به بهبود التهاب برونشیت در بیماران آسمی کمک می‌کند.

وی افزود: فولات موجود در شقاقل مانع از بروز کم خونی شده و آن را گیاهی توانا برای برطرف شدن و درمان این بیماری می‌دانند..

علیزاده تاکید کرد: پتاسیم همراه با اسید چرب امگا- 3 موجود در شقاقل انرژی بدن را افزایش می‌دهد و مانع از خستگی می شود.
 
انتهای پیام/ ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.