دست‌اندرکاران گروه موسیقی پالت چند روز بعد از انتشار تازه‌ترین آلبوم موسیقایی خود، از دغدغه‌های آینده خود پیرامون فضای زندگی مردم در جامعه شهری گفتند.

به گزارش خبرنگار موسیقی باشگاه خبرنگاران، نشست خبری گروه پالت با حضور احسان رسول‌اف تهیه‌کننده گروه، روزبه اسفندارمز، نوازنده‌ی کلارینت و امید نعمتی خواننده گروه برگزار شد. 

رسول اف تهیه‌کننده گروه «پالت» ادامه داد: اجراهای خیابانی در فضای باز برایمان مهم است و ایده‌آل ما نیز همین اجراهای خیابانی‌ست چون فید‌بک‌های مردمی برای ما جذاب، دلنشین و مهم است.

وی یادآور شد: در شهر‌های مختلفی چون شیراز، رشت، سنندج و بندرعباس نیز اجرا داشتیم.

رسول اف تصریح کرد: در بیست‌ویکم اردیبهشت ماه نماینده‌ی خود را به اداره امور هنری‌ استان اصفهان ارجاع دادیم تا درخواست اجرا کند و ده روز پس از آن رئیس اداره امور هنری استان اصفهان اعلام کرد گروه پالت از نظر محتوایی مناسب مردم اصفهان نیست و این در حالیست که یک گروه موزیسین پاپ در همان زمان برای یک سالن چند هزار نفری مجوز اجرا گرفتند و این واقعاً جای تعجب دارد.

روزبه اسفندارمز نوازنده‌ی کلارینت نیز در این خصوص گفت: میزان درخواست اجراء از شهرها بسیار است و ما هم مثل شما منتظریم تا مشکل کمبود سالن و اجراهای خیابانی هر دو حل شود.

در ادامه این نشست امید نعمتی خواننده گروه در خصوص اجراهای محدود در تالار وحدت گفت: ما با کمبود سالنی که استانداردهای اجرا را دارا باشد مواجه هستیم. از بین سالن‌هایی که این استانداردهای مناسب را داشتند برج میلاد، سالن وزارت کشور، اریکه ایرانیان و تالار وحدت گزینه‌های ما بودند که تالار وحدت با توجه به اینکه در دل شهر قرار دارد و قدیمی‌ترین سالن موسیقی است مناسب‌ترین و بهترین گزینه بود.

گروه پالت در مورد نوستالوژیک بودن اجراهایش گفت: پالت خودش را میسر به ساختن نوستالوژی نمیداند فقط بعضی خاطرات را مرور می کند «خونه مادر بزرگه» آهنگی بود که از بچگی با آن خاطره داشتیم و آن را همراه با آژیر قرمز جنگ میشنیدیم «شهر موش‌ها» و «هزارتا قصه» هم جزو این دسته‌بندی قرار دارند و به جزء این‌ها مابقی آهنگ‌های خودمان هستند.

نعمتی ادامه داد: ما تصمیم گرفتیم در هر آلبوم یک آهنگ را که در گذشته در نوع فکر و نگرشمان نسبت به موسیقی تاثیرگذار بوده در پیشروی موسیقی ایران بوده را بازخوانی کنیم.

روزبه اسفندارمز در خصوص رنر و سبک این گروه گفت: من تاریخ موسیقی را مطالعه کردم و معدود کسی را یافتم که گفته باشد سبک کار من فلان چیز است چرا که با این کار خودش را در چهارچوب می‌گذارد ما منتظر این هستیم که یک نفر به ما بگوید در دنیا شبیه به چه ژانری کار می‌کند و این خلاء نظریه پردازان و منتقدان موسیقی را در ایران می‌رساند.

وی ادامه داد: پالت حجم بزرگی از موسیقی‌هاست که روح چند موسیقی را در هم تلفیق می‌کند پالت ریشه‌هایی از موسیقی سنتی، کلاسیک، راک، متال و حتی محلی را در خود جا می‌دهد.

مهیار طهماسبی نوازنده ویالن‌سل‌در ادامه نشست بیان کرد: پالت قرار نیست در ژانر خاصی حرکت کند و حالا حالاها باید تجربه کسب کند و برای ساخت یک ژانر به دهه‌ها تلاش نیاز دارد.

وی یادآور شد: در دوره‌ی مدرن یک موزیسین خود را محدود به یک سبک نمی‌داند و در آثارش چند سبک به چشم می‌خورد.

رسول اف ادامه داد: پالت یک بسته موسیقیایی-فرهنگی را ادامه می‌دهد که در این بسته فرهنگ دغدغه‌ی اصلی اعضای این گروه است و ما محصولاتمان را با دید سرگرمی یا تجاری به بازار عرضه نمی‌کنیم و پیش از همه‌ی این‌ها به خروجی آن‌ تاثیرش در جامعه می‌اندیشیم.

وی تصریح کرد: مردم دوست دارند هنرمندان و موزیسین‌ها در مورد تجربه‌ی زیستیشان صحبت کنند و اعضای این گروه که تازه به 30 سال رسیده‌اند حرف‌هایشان از نسل خودشان و تجربیشان که مربوط به دهه 60 است را به اجرا درآورند آن‌ها ارتباطشان را که با نسل‌های خود چه در فضای مجازی و چه حضوری حفظ کرده‌اند و از آن ایده می‌گیرند.

رسولف از برگزاری یک اجرای ویژه مخصوص دانشجویان خبر داد و گفت: این اجراء در روز دوشنبه 11 خرداد با قیمت بلیط یک تئاتر یعنی حدود 25 هزار تومان و بدون درجه‌بندی قیمت جایگاه نشیمن عرضه می‌گردد.

وی تصریح کرد: بلیط فروشی این اجرا به صورت دستی است و تمام عواید این کار اعم از اجرا و فروش سی‌دی تماماً صرف امور خیریه خواهد شد.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار