ریواس میوه‌ای ترش‌مزه که از آلزایمر جلوگیری می‌کند و یک‌ منبع عالی برای ویتامین c محسوب می شود.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفت‌و گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ریواس 88 درصد کالری انرژی دارد، 4.5 کیلوگرم کربوهیدرات در آن وجود دارد و منبع خوبی برای ویتامین های B1 ،  B2 ، B3 ،  B4 ، B5 ، B6 ، B9  یا اسید فولیک است. 

وی ادامه داد: این میوه‌ بسیار خوشمزه و ترش مزه از آلزایمر جلوگیری می‌کند و یک منبع عالی برای ویتامین C محسوب می شود. املاح ریواس شامل کلسیم، منیزیم، منگنز، فسفر و روی است و منبع غنی از ویتامین های B به حساب می‌آیند. 

فرحبخش افزود: میوه ریواس منبع خوبی برای ویتامین k، D، C و B به حساب می‌آید. علاوه بر این موارد کولین نیز بر بدن افراد تاثیر می‌گذارد و فواید خوبی برای افراد در بر دارد. 



انتهای پیام/ 

برچسب ها: ریواس ، ویتامین ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار