سپهر کامیاب متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در بسیاری از موارد بیماری و عارضه پوستی که به وجود میآید، منشا پوستی نداشته و عوامل روحی و روانی در آن دخیل هستند.
وی با بیان اینکه اهمیت و نقش عوامل روحی و روانی در بروز بیماری پوستی شناخته شده است، افزود: تعامل بین پوست و ذهن افراد به اشکال گوناگون تظاهر میکند که این تظاهر میتواند به شکل یک التهاب، حساسیت یا بروز بثورات و ضایعات پوستی نظیر جوش باشد.
کامیاب گفت: معمولا افراد جوان بیشتر دچار مشکلات پوستی با منشا روانی میشوند و در این میان افرادی که دچار مشکلات بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی بوده و یا به مواد مخدر اعتیاد دارند ، بیشتر به اینگونه بیمارها و عارضههای پوستی مبتلا میشوند.
وی با اشاره به بالا بودن مشکلاتی پوستی با منشا روانی، تاکید کرد: شواهد موجود نشان می دهند که مشکلات و عارضههای پوستی با منشا روانی در سالهای اخیر نزدیک به 20 درصد افزایش یافته و به ویژه در افراد جوان و نوجوان شایع شده است.
کامیاب خاطر نشان کرد: برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات پوستی، نیاز خاصی به مصرف دارو و روشهای درمانی خاصی نیست، بلکه اقدام مهم و اثر بخش بر طرف کردن مشکل روحی و روانی به وجود آمده است.
انتهای پیام/