عضو انجمن تغذیه گفت: مصرف فراوان چای سیاه به دلیل کافئین زیادی که در آن وجود دارد تپش قلب را برای فرد ایجاد می‌کند.

برلیانت بزرگمهر، عضو انجمن تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به تاثیرات منفی کافئین گفت: کافئین زیادی در چای سیاه وجود دارد و مصرف فراوان آن می‌تواند تپش قلب زیادی برای فرد به وجود بیاورد همچنین باعث ایجاد بی قراری و بی خوابی در فرد می‌شود.

وی همچنین در خصوص زمان استفاده چای بیان داشت: چای سیاه را نباید بلافاصله قبل یا بعد از غذا مصرف کرد چای سیاه را باید در نهایت به میزان 4 تا 5 بار در روز مصرف کرد.

عضو انجمن تغذیه ادامه داد: مصرف اندک چای سیاه می‌تواند اثرات مفیدی بر بدن فرد بگذارد اما مصرف آن همراه با غذا به دلیل پاناپ موجود در آن، آهن را از بدن فرد دفع می‌کند.

بزرگمهر تصریح کرد: کودکان، نوجوانان به خصوص دختران نوجوان و خانم‌هایی که در سن بارداری هستند نیاز به مصرف زیاد آهن دارند اینگونه افراد از مصرف زیاد چای سیاه و چای پررنگ پرهیز کنند.


انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، کافئین ، تپش قلب ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار