به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری، رمضانعلی ملک در بازدید از بندر امیرآباد با اشاره به برنامه های آزادسازی ۲۰ درصد آرد و افزایش کیفیت نان بیان کرد: مهمترین دلیل دولت در آزاد سازی ۲۰ درصد آرد افزایش کیفیت نان در سطح کشور است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور افزود: با توجه به نشست مشترک معاون وزیر جهاد کشاورزی و استاندار مازندران مقرر شد این استان به عنوان پایلوت کیفیت نان در کشور شود.
ملک تصریح کرد: همه واحدهای خبازی باید به بهترین شکل استاندارد سازی شوند.
وی به برنامه های در دست اقدام در حوزه گندم، آرد و نان اشاره کرد و گفت: به منظور کیفی سازی نان و تشویق و ترغیب واحدهای نانوایی، طرح رتبه بندی واحدهای خبازی را اجرا کنیم.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور خاطر نشان کرد : سامانه آرد از طریق بانک سپه انجام خواهد شد.
انتهای پیام /ا