به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / عباس كریمی افزود: این اقدامات با هدف جلوگیری از ورود گندم های آلوده به چرخه مصرف و حمل آن به كارخانجات آردسازی و صدور گواهی كیفیت و آموزش مباشران خرید انجام شد.
وی انجام مراقبت های لازم از گندم های ذخیره شده در طول مدت نگهداری از جمله بازدید مستمر ، نمونه برداری ، تعیین درجه حرارت گندم ها برای اولویت حمل و بویژه انجام بموقع ضد عفونی و سمپاشی های لازم با استفاده از سموم مجاز از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته ذكر كرد.
مدیركل شركت غله و خدمات بازرگانی استان اظهار كرد: بازدید و مراجعه مستمر از انبارها و سیلوها برای نمونه برداری و بررسی وضعیت اختلاط گندم های صادره به كارخانجات نیز از جمله اقدامات انجام شده برای حفظ سلامتی و بهداشت گندم و آرد در سال گذشته بوده است.
کریمی افزود: بازدید مستمر از واحدهای نانوایی و نمونه برداری از آرد و نان تولیدی و ارزیابی جدول كیفیت نان و انجام آزمایشات جوش شیرین و همچنین پیگیری برنامه آموزش نانوایان در سازمان فنی و حرفه ای استان نیز در راستای ارتقای كیفیت آرد و نان انجام شده است/س