به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از (وب دا)؛ جعفر میعادیفر در حاشیه برگزاری کارگاه منطقهای مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیان اینکه اورژانس کشور در حوزه سند تحول سلامت در سال گذشته معطوف به احداث پایگاههای اورژانس هوایی در سطح کشور شد، اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۱۷ پایگاه اورژانس هوایی در سطح کشور راهاندازی شد که با برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان امسال این تعداد پایگاه به ۲۴ عدد میرسد.
وی با اشاره به اینکه برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه اورژانس کشور امسال نیز پیگیری میشود، افزود: یکی از برنامههایی که امسال در حوزه اورژانس پیگیری و اجرایی میشود؛ احداث پایگاههایی است که در برنامه چهارم و پنجم توسعه راهاندازی و احداث نشدهاند.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور با بیان اینکه امسال ۸۰۰ پایگاه اورژانس در سراسر کشور ساخته میشود، گفت: از این تعداد بیش از ۲۰۰ پایگاه شهری و بیش از ۵۰۰ پایگاه جادهای است.
دکتر میعادیفر با بیان اینکه براساس برنامهریزی صورت گرفته بیش از ۱۲۰ اورژانس بیمارستانی در سطح کشور از نظر فضای فیزیکی ارتقاء مییابند، اظهار داشت: در حال حاضر اعتباری بالغ بر ۱۳۶ میلیارد تومان برای ساخت این پایگاهها در کشور پیشبینی شده که امیدواریم به زودی این اعتبارات اختصاص یابد.
افزایش ۴۹ درصدی اعتبارات اورژانس کشور
وی با بیان اینکه اعتبارات اورژانس کشور نیز بیش از ۴۹ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: در برنامه بودجه کشور، اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان برای توسعه اورژانس ۱۱۵ اختصاص یافته است.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور با اشاره به واگذاری خدمات و فعالیتهای اورژانس به هلال احمر نیز ادامه داد: در قانون، وظایف این دو سازمان پیش بینی شده و وظیفه هلال احمر در نجات فنی مصدومین و حادثهدیدگان است و وظیفه اورژانس تریاژبندی مصدومان، درمان و انتقال مصدومین به بیمارستانها است.
وی با تاکید بر اینکه این وظایف سازمانی به سازمان دیگر واگذار نمیشود، خاطرنشان کرد: جلسات متعددی برگزار شده تا بتوانیم در این حوزه با همراهی هر دو سازمان خدمات بهتری را به مردم ارائه کنیم.
استخدام ۷ هزار نفر در اورژانس کشور
دکتر میعادیفر با اشاره به استخدام بیش از ۷ هزار نفر در امسال توسط اورژانس کشور عنوان کرد: ما در این زمینه با کسری جدی نیرو مواجه هستیم که امیدواریم بتوانیم مجوزهای لازم را برای استخدام این تعداد نیرو را اخذ کنیم و اگر در این زمینه موفق نباشیم سعی میکنیم تا خدمات مورد نیاز را از طریق خرید خدمت از بخش خصوصی به مردم ارائه کنیم.
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور با بیان اینکه محور مواصلاتی تهران - سبزوار و سبزوار - مشهد از مهمترین محورهای پر تردد در کشور است، گفت: متاسفانه با وجود مصوباتی که در زمینه استقرار امدادهوایی در این شهرستان شده، هنوز زیرساختهای لازم برای استقرار فراهم نشده است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه زیرساختهای لازم برای استقرار امدادهوایی در شهرستان سبزوار وجود ندارد، تصریح کرد: در همین زمینه پیگیری شده تا بتوانیم از امکانات و تجهیزات سازمانها و مجموعههایی که از این ظرفیت بهرهمند هستند، استفاده کنیم تا بتوانیم پایگاه امداد هوایی را در شهرستان مستقر و بالگرد آن را تامین کنیم.
دکتر میعادیفر با اشاره به استقرار امداد هوایی در شهرهای تهران، مشهد و شاهرود خاطرنشان کرد: این مسیر یک هزار کیلومتری در حقیقت ارتباطی مهم در ابعاد مختلف است که در صورت تامین امداد هوایی در سبزوار پوشش جادهای در شعاع ۱۵۰ کیلومتری را برای امدادرسانی به مجروحان حوادث خواهیم داشت.
انتهای پیام/