به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت علوم محمد حسین امید معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و قائممقام ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی علم و فناوری از جانب مقام معظم رهبری و تاکید صورت گرفته در این سیاستها بر لزوم برنامهریزی و اقدام برای استفاده از ظرفیتهای خیّرین و واقفین در عرصه علم و فناوری و نیز راهبرد دولت تدبیر و امید در پیشبرد امور با استفاده از مشارکتهای مردمی تحقق این موضوع را یکی از سیاستهای کلان و محوری وزارت علوم معرفی کرد.
وی با یادآوری لزوم بررسی موردی دلایل برتری و تاثیرگذاری دانشگاههای مهم و طراز اول جهان در زمینههای مختلف، گفت: متنوع بودن منابع مالی و استفاده از حامیان غیر دولتی و مشارکتهای مردمی و عدم وابستگی صرف به حمایتهای مالی دولت از مهمترین عوامل موفقیت و شکوفایی آنان است.
قائممقام ستاد خیرین وزارت علوم، افزایش سهم مشارکتهای مردمی در توسعه آموزش عالی و تنوع بخشی به منابع مالی دانشگاهها را یکی از موضوعات مهم و راهبردی برای چشمانداز آتی آموزش عالی کشور برشمرد و پرداختن به این مسئله و حرکت در مسیر تحقق آن را جزو تکالیف و ماموریتهای قانونی قید شده در برنامه پنجم توسعه دانست.
امید تاسیس بنیادهای مردم نهاد با محوریت خیرین در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری را راهکار اجرایی وزارت علوم برای تحقق این موضوع دانست.
وی از تاسیس و در شرف تاسیس بودن این بنیادها در بیش از پنجاه دانشگاه و پارک علم و فناوری در سال گذشته خبر داد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم ضمن تقدیر و تشکر از اهتمام دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری برای فرهنگسازی و استفاده از ظرفیتهای خیرین در سال گذشته از آنان درخواست کرد در سال جاری با برنامهریزی و انسجام بیشتر نسبت به تاسیس و راهاندازی بنیادهای خیرین و جلب بیش از پیش مشارکت خیرین و واقفین اقدام کنند.
انتهای پیام/