وی افزود: اگر سوختگی جوانههای چشایی اتفاق بیفتد فرد توانایی تشخیص طعم غذا را از دست داده، این در حالی است که حس چشایی ما را از مانده و یا مسموم بودن غذا آگاه میکند.
این متخصص اضافه کرد: برای حفظ سلامتی در دراز مدت توصیه میشود غذای بسیار داغ مصرف نشود.
وی افزود: استفاده از غذاهای خیلی سرد نیز میتواند با آسیبهای دندانی همراه و در برخی اوقات اسپاسمهای ناگهانی و شدید عروقی در سر و صورت را برای فرد ایجاد کند.
فرحبخش، اذعان داشت: بهتر است، غذای طبخ شده در همان وعده مصرف شود و مقدار باقیمانده آن، به محض متعادل شدن دمایی در یخچال نگهداری شود، تا از رشد باکتری، میکروب و قاچ روی آن جلوگیری شود.اگر غذای نگهداری شده در یخچال 3 تا 4 بار گرم و نگهداری شود ضمن از دست دادن املاح و مواد معدنی آلودگیهای میکروبی نیز خواهد داشت.
انتهای پیام/