تحقيقات نشان داده است پنهان ماندن یا احساس طرد شدن در فیسبوک و شبكه های اجتماعی ديگر، به اعتماد به نفس کاربر لطمه می زند و موجب افسردگی مي شود.

به گزارش سرويس فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران؛بنابر تحقيقات انجام شده، استفاده مکرر از فیسبوک با علائم افسردگی در ارتباط است. در اصل خلق و خوی شما توسط پست های دوستان فیسبوکی تحت تاثیر قرار می گیرد كه در نتيجه مقايسه خود با دوستان فیسبوکی می تواند موجب افسردگی شما شود.



استفاده از شبكه هاي اجتماعي شما را گوشه گير و افسرده مي كند

همان طور كه مي دانيد احساسات، هم مثبت و هم منفی، به راحتی از طریق پست هایی که کاربران در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند گسترش می یابد. همچنین ورود مرتب به فیسبوک بر میزان شادی جوانان تاثیرگذار است.از سوی دیگر، مشارکت منفعل و یا احساس طرد شدن در این شبکه ها به آثار روانی منفی منجر می شود.

تحقيقات نشان داده است؛هرچه زمان بیشتری را در فیسبوک می گذرانیم،احتمال آن که احساس افسردگی کنیم بیشتر است.مکانیزم اصلی در این زمینه مقایسه اجتماعی است.در نتیجه، دلیل ایجاد چنین احساسی به تمایل ما برای مقایسه اجتماعی خود با دوستانمان باز می گردد.



استفاده از شبكه هاي اجتماعي شما را گوشه گير و افسرده مي كند

صرف وقت بسیار زیاد در فیسبوک یا بازدید مکرر از آن ارتباطی مثبت با تمایل به مقایسه خود با دیگران در کاربر ایجاد می کند که این شرایط نیز با افزایش علایم افسردگی در ارتباط است. اگر عکس های منتشر شده توسط دوستان موجب احساس افسردگی در ما می شوند شاید بهتر باشد تا از این شبکه اجتماعی بیشتر فاصله بگیریم.

طی مطالعه ای که دو سال پیش توسط پژوهشگران دانشگاه میشیگان انجام شد نشان داد هرچه میزان استفاده از فیسبوک توسط جوانان بیشتر باشد آنها احساس بدتری پیدا می کنند، يعني استفاده از فیسبوک به کاهش شادی لحظه به لحظه و رضایت کلی از زندگی میان افرادی که در سن کالج قرار دارند منجر می شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
با این اینترنت مگه ميشه به صفحات اجتماعی دسترسی داشت؟؟؟!!!!!که تازه افسرده هم بشیم! !!!!نگران نباشید کسی افسرده نميشه چون اینترنت خودش با این سرعت افتضاح آدم رو افسرده میکنه دیگه نوبت به صفحات اجتماعی نمی رسه
Saudi Arabia
امین
۲۳:۰۷ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
سلام کاملا موافق ام .