بر اساس نتایج مطالعات، بسیاری از مبتلایان به سرطان پروستات‌ شناسایی نشده‌اند که این موضوع موجب شده که آمار مبتلایان به این سرطان در کشور دقیق نباشد.

لطف‌الله محرابی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: سرطان پروستات یک بیماری بسیار مهم با زمینه ژنتیکی است که در صورت ابتلای یک، دو یا چند نفر از خویشاوندان درجه یک به آن، احتمال ابتلا به بیماری چندین برابر افزایش می‌یابد. 

وی گفت: افرادی که زمینه خانوادگی ابتلا به سرطان پروستات را دارند، باید پس از 50 سالگی به منظور معاینات دوره‌ای و انجام آزمایش‌های لازم ، هر شش ماه یکبار معاینه و آزمایش شوند. 

محرابی با بیان اینکه آمار چندان دقیقی از تعداد افراد مبتلا به سرطان مثانه در دسترس نیست، بر اساس نتایج مطالعات، بسیاری از مبتلایان به سرطان پروستات شناسایی نشده‌اند که این موضوع موجب شده که آمار مبتلایان به این سرطان در کشور دقیق نباشد.
 
وی یاد‌آور شد: افرادی که در خانواده آنها به ویژه در پدر، برادر، عمو، دایی و پدر بزرگ سابقه ابتلا به سرطان پروستات و حتی سابقه مرگ ناشی از این سرطان وجود دارد، باید بسیار مراقب باشند و هر شش ماه یکبار به ویژه پس از 50 سالگی معاینه و آزمایش شده تا در صورت ابتلا ،‌تحت درمان زودرس قرار گیرند. 




انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، پروستات ، ژنتیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار