اگر شخص سعی کند مواد غذایی آلرژی زا را از برنامه غذایی خود حذف کند بنابراین کمتر در معرض حساسیت‌های غذایی قرار می‌گیرد.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: به طور کلی حساسیتها به چند دسته تقسیم می‌شوند یکی حساسیت‌های تماسی است که شخص با ماده خاص غذایی یا مواد شوینده تماس پیدا می‌کند و دچار حساسیت می‌شود یکی هم حساسیت‌های فصلی است که شخص در معرض گرده گیاهان و گل‌ها قرار می‌گیرد و واکنش‌های حساسیتی بروز می‌کند.

فرح‌بخش اظهار داشت: یکی دیگر از حساسیت‌های مهم، حساسیت‌های غذایی است که با مصرف ماده غذایی آلرژی ‌زا شخص دچار بروز حساسیت می‌شود که این مواد متعدد هستند.

وی بیان داشت: مواد غذایی متعدد دیگری هم داریم که آلرژی‌های غذایی را به وجود می‌آورد معمولا برای اینکه از این وضعیت رها شویم تست‌های تخصصی در مراکز آلرژی در این زمینه انجام می‌دهیم یا اینکه شخص خود متوجه می‌شود به چه ماده غذایی آلرژی دارد و آن را معمولا از برنامه غذایی خود حذف می‌کند و وضعیت اصلاح می‌شود.

این متخصص تغذیه در پایان خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم به مواد آلرژی زای دیگری هم اشاره کنیم گوجه فرنگی، بادمجان، کیوی، موز، سیب زمینی و بادام زمینی می‌تواند آلرژی را در فرد ایجاد کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.