ندرتاً گاهی حساسیت غذایی در کودکان سبب علائم تنفسی شده که اگر آن ماده شناخته و حذف شود به کنترل کامل می‌رسیم.

دکتر محمود قره‌گزلو دبیر انجمن آسم و آلرژی ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه موادغذایی مانند پروتئین شیرگاو، گندم و تخم‌مرغ سبب ایجاد حساسیت غذایی در کودکان می‌شود گفت: آلرژی‌ها را از جنبه‌هایی به آتشفشان تشبیه کرده‌اند که ممکن است از اوایل تولد فوران کرده و موجب ناراحتی بیمار شده و گاهی خطرات جانی مانند حملات آسم را به دنبال داشته باشد. 

وی افزود: در یک سنینی امکان دارد بیمار دچار خاموشی بیماری شود و بویژه در بیماران مبتلا به آلرژی بینی این مورد را شاهد هستیم. 

وی با بیان اینکه در خصوص آسم کمه خاموش یعنی در هر زمانی که یک بیماری سال ‌ها خاموش و کنترل شده امکان فوران دارد اظهار کرد: در مواردی که آتشفشان آلرژی فوران می‌کند با دارو کنترل می‌شود که عموم این دارو‌ها شامل داروهای استنشاقی و موضعی هستند و در کنار کارهای تشخیص بیمار باید در معرض مواد حساسیت‌زا نیز قرار نگیرد. 

این فوق تخصص آلرژی خاطر نشان ساخت: مبتلایان به آسم و آلرژی با استفاده از دارو‌ها و دستورات کنترلی می‌توانند فعالیت طبیعی در زندگی داشته باشند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: حساسیت ، آلرژی ، غذا ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار