در یکی از قاره‌های جهان میزان شیوع حساسیت‌های غذایی به گونه‌ای است که مانع از مصرف برخی مواد غذایی بین کودکان می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته‌اند عادات غذایی مادر در طول بارداری می‌تواند منجر به انتقال حساسیت غذایی به جنین به دنیا نیامده شود.

گفتنی است، پژوهشگران مرکز کودکان مرداک در ملبورن استرالیا به تازگی دریافته‌اند حساسیت غذایی می‌تواند از مادر به جنین انتقال یابد و بویژه رژیم غذایی ناسالم مادر می‌تواند بشدت بر سلامت کودک و ابتلای او به انواع حساسیت‌ها موثر باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران این نتایج را با بررسی بر روی 53 هزار نوزاد در کشورهای مختلف جهان و اثرگذاری DNA آنها از نحوه‌ی تغذیه‌ی مادرانشان بدست آورده‌اند.

در بین کشورهای مختلف جهان استرالیا رتبه‌ی اول بروز آلرژی و حساسیت غذایی در جهان را داراست.

در این کشور اغلب کودکان به مواردی مانند سیگار، خوردن انواع فست فود، نوشابه‌های گازدار و قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های شیمیایی را علت این موضوع معرفی کرده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار