برخی از خوراک‌ها حتی اگر چرب و شیرین هم نباشند، می توانند سبب بیماری در افراد در ایام سال نو شوند و لذا باید در خوردن آنها احتیاط کرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان توصیه می کنند افراد برای حفظ سلامت خود به ویژه در ایام سال نو به دلیل تعطیل بودن برخی مراکز درمانی از خوردن بی رویه برخی خوراکی ها اجتناب کنند.

گفتنی است؛ براساس تحقیقات صورت گرفته مصرف خوراکی هایی مانند آجیل شور، شیرینی و شکلات به صورت بی رویه می تواند سبب رخ دادن انواع بیماری‌ها در افراد شود.

بررسی ها نشان می دهند، براساس پژوهش‌ها این خوراکی‌ها به ویژه در افراد میانسال می تواند سبب بالارفتن فشار و" قند خون" شود.

پزشکان همچنین بروز مشکلات پوستی مانند آکنه و یا شدت یافتن پوسیدگی‌های دندان را از جمله عوارض خوردن بی رویه آجیل و مواد شیرین معرفی کرده اند.

پزشکان هشدار می دهند، افراد از خوردن غذاهای ناشناخته خودداری کنند، زیرا ممکن است دچار آلرژی و حساسیت غذایی به آن باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار