"آرش مجیدی" بازیگر فیلم سینمایی "روباه" در گفتگو با
خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوص بازی در این فیلم گفت: برای همه بازیگران کار با "بهروز افخمی" جذاب است، برای من هم کار با او بسیار جذاب بود چرا که من سینما را با "افخمی" شناختم و یاد گرفتم.
وی درخصوص همکاری با "بهروز افخمی" افزود: "بهروز افخمی" یک داستانگوی بینظیر در سینمای امروز ماست و به نظرم هر هنرمندی علاقمند به همکاری با اوست؛ وی به قصه، فیلمسازی و بازیگری اشراف کامل دارد و تمام این ویژگیها "بهروز افخمی" را میسازد.
"مجیدی" در مورد مضمون فیلم سینمایی "روباه" اظهار داشت: "روباه" در یک ژانر جاسوسی، پلیسی و جنایی است و این ژانر به دلیل جذابیت مخاطب را به سینما میکشاند؛ این اثر دارای قصهگویی و شخصیتهای جذاب است.
این بازیگر ادامه داد: ترورها در کشورمان قبل و بعد از انقلاب بینهایت بوده که تمام این وقایع قابلیت پردازش در سینما و ساخت فیلمهای جاسوسی- جنایی را دارد ولی با این وجود این نوع آثار در سینمای ما کم است در حالی که این قصهگویی علاوه بر دادن اطلاعات به مردم، برای آنها جذاب است و قابلیت جذب مخاطب به سینما را دارد.
وی عنوان کرد: "بهروز افخمی" قصه، سینما و ژانر پلیسی را خیلی خوب میشناسد و این مسئله در فیلم "روباه" کاملا مشهود است اما او علاوه بر این یک مدیر خوب برای کل پروژه است. وی ماکان آشوری، مستندساز حرفهای را برای مدیریت فیلمبرداری این پروژه انتخاب کرد تا حال و هوای فیلم را به مستند نزدیک کند و این تنها در مدیریت خوب "افخمی" رخ میدهد.
"مجیدی" بیان کرد: من فیلم "روباه" را بینهایت دوست دارم و به نظرم طنز موجود در قصه خیلی هوشمندانه و جذاب است.
وی در خصوص مقولهی انرژی هستهای اظهار داشت: تکنولوژی باعث پیشرفت و قدرت ملتها میشود در شرایطی که کشور ما تکیهاش به نفت بوده و هست و انرژی مطلقمان و پولی که وارد کشورمان میشود از نفت بدست میآید و باید بدانیم که این نفت روزی تمام میشود؛ بنابراین باید یک انرژی و تکنولوژی جایگزین وجود داشته باشد تا کشورمان را همچنان قدرتمند نگه دارد.
این بازیگر تصریح کرد: داشتن انرژی هستهای به طور قطع لازم و خوب است ما بینهایت بابت رسیدن به آن هزینه دادهایم و نمونهاش از دست دادن دانشمندان هستهای است که هرگز جایگزینی ندارند؛ خیلی از افراد مثل شهید چمران، همت، آوینی در جنگ رفتند و افسانههای ما شدند و این خیلی تلخ است ما باید از آنها پاسداری کنیم.
وی در خصوص فیلم تأثیرگذار عنوان کرد: فیلم، اول و آخر یعنی سرگرمی، وقتی فیلم قصه داشته باشد، مخاطب در جریان آن قرار میگیرد و لذت میبرد اما در پایان باید تأثیر روی مخاطب بگذارد بنابراین اگر بعد از فیلم، مخاطب هنوز اتفاق فیلم را زندگی کند، فیلم خوبی خواهد بود. اتفاقی که در فیلم "روباه" افتاد.
بازیگر فیلم سینمایی "روباه" افزود: بسیاری از مردم از فعالیتهای مأموران امنیتی اطلاعی ندارند و حتی خود من هم تا قبل از این اثر تنها در مورد کارهای این افراد شنیده بودم اما بعد از این اثر متوجه شدم این افراد چه کارهای بزرگی انجام میدهند.
"مجیدی" بیان کرد: دورتادور کشور ما آشوب است اما این کشور سالم و سرپا ایستاده و آرامش دارد شاید کم و کاستی و مشکلات داشته باشیم اما با تمام این شرایط و سختی، امنیت داریم و این مهم است که کسی دست درازی به این کشور نمیکند و این امنیت را مدیون این جنس افراد هستیم که در این اثر تنها یک نمونه از این جنس افراد را میبینیم.
وی در خصوص نادیده گرفتن این اثر در جشنواره سی و سوم گفت: جشنواره توسط چند مدیر و دبیر قضاوت میشود که به طور قطع سلیقهای است و معتقدم جشنواره نمیتواند عاملی برای خوب یا بد بودن فیلم و یا اثری باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم فیلم "روباه" با مخاطبش ارتباط برقرار کند و در گیشهی سینما موفق شود به خصوص در سینمای امروز که ارتباطش را با مخاطب از دست داده است.
انتهای پیام/