مدیر گروه بهداشت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
مدیر گروه بهداشت حرفهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
مهندس قاسم قنبری، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که چند درصد از نانواییهای منطقه تحت پوشش این دانشگاه از جوهر قند در نانها استفاده میکنند، گفت: طبق بررسیها و نمونه گیریهای صورت گرفته از نانواییهای منطقه تحت پوشش تا به حال موردی از استفاده از جوهر قند دیده نشده است.
وی با بیان این که جوهر قند یک ماده شیمیایی است که قطعا برای سلامتی بدن مضر است، افزود: نانواییها از این ماده برای هرچه بیشتر سفید کردن نانها استفاده میکنند چراکه مردم ما یک باور غلطی دارند که هر چه نان سفیدتر باشد کیفیت آن بهتر خواهد بود، در صورتی که هرچه نان تیرهتر باشد میزان سبوس آن بیشتر و سالمتر خواهد بود.
قنبری تاکید کرد: جوهر قند بیشتر در نانواییهایی که نان لواش میپزند استفاده میشود.
انتهای پیام/