نریمان سعادتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: سرطان معده در اغلب مناطق جهان، شایعترین نوع سرطان است و موارد ابتلا به آن نیز روز به روز در حال گسترش بوده و مرگ و میر بالایی را موجب میشود.
وی با اشاره به اینکه باید غذاهایی را مصرف کرد که از سرطان پیشگیری کند، تصریح کرد: میوهها و سبزیها مهمترین مواد غذایی هستند که خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهند.
سعادتی گفت: پرتقال که منبع غنی ویتامین C است، اثرات ضدسرطانی بسیار خوبی دارد و مصرف آن خطر سرطانهای معده و ریه را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد.
وی یادآور شد: سیب، کدو، کلم، هویج، اسفناج، دانه سویا، توتها، آناناس، گوجهفرنگی، انگور و انواع ماهیها از مهمترین مواد غذایی دیگری است که خطر سرطان را کاهش میدهند.
سعادتی خاطرنشان کرد: سرطان جزء اصلیترین عوامل مرگ و میر در جهان است که اگر اقدام جدی جهت پیشگیری از آن صورت نگیرد، در آینده مشکلات بیشتری از سرطان بر جامعههای مختلف تحمیل خواهد شد.
انتهای پیام/