متینالسادات نصری، روانشناس، مشاور و مدرس دانشگاه در گفتوگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: به طور کلی ازدواج مستلزم پایدار بودن سطح سازگاری طرفین است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: ممکن است اطرافیان در یک ازدواج آشفته، زوجین را تشویق به کاوش و بررسی در زمینههای مختلف چه مثبت و چه منفی کنند، اما آن چه که در مشکل ارتباطی همسران باید مورد اهمیت قرار گیرد، توجه به میزان ارتباط بین آنها، روش حل اختلافاتشان، نگرششان نسبت به فرزنددار شدن و تربیت آنها، روابط با اطرافیان، نگرش زوجین نسبت به زندگی اجتماعی، نحوه مدیریت زندگی خانوادگی و در کل تغییرهای عمده زندگی و نقشهای زناشویی آنها مورد بررسی قرار بگیرد.
این مشاور و روانشناس در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل ارتباطی به طور معمول بیشترین فشار را بر زوجین تحمیل میکند و در ازدواجهایی که بنا به دلایلی ارتباط آنها دچار مشکل شده است، احتمال طلاق بیشتر میشود.
نصری در پایان گفت: هرچه محیط و نظامهای ارزشی که زوجین در آن پرورش یافتهاند، متفاوتتر باشد، در انطباق با نقشهای زناشویی بیشتر دچار مشکل میشدند، بنابراین نقش مشاوره قبل از ازدواج و سنجیدن اشتراکهای بین زن و مرد در زمینههای مذهبی، فرهنگی، تحصیلی، خانوادگی، اقتصادی، اجتماعی و... از الزامات ورود به زندگی مشترک است.
انتهای پیام/