به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، باید روی غذایی که می خوریم یا هوایی که تنفس می کنیم حساس باشیم. گاهی هم خود بدن ترکیب های مسمومیت زایی ایجاد می کند که درصورت دفع نشدن، بدن واکنش های خاصی از خود بروز می دهد. اما بعضی خوراکی ها اسلحه مبارزه با این مشکل هستند؛ بویژه در فصل های گرم سال که امکان بروز واکنش های مسمومیت زایی بیشتر است.
1.مرکبات
2.فلفل دلمه ای
3.شاهی آبی
4.تخمه آفتابگردان
5.گردو
6.لوبیا سبز
7.عدس
8.آرتیشوک(کنگر فرنگی)
9.غلات
10.زردچوبه
11.خیار
12.گریپ فروت
13.بروکلی
14.سیر
15.شلغم
انتهای پیام/