"فیروزه قشقایی" نویسنده سریال "همه چیز آنجاست" در گفتگو با
خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران در خصوص شکل گیری ایده اولیه این سریال گفت: سال 1390 از سوی تلویزیون ایده اولیه فیلمنامه ای با محوریت خانواده به من پیشنهاد شد و در واقع فیلمنامه "همه چیز آنجاست" اقتباس نیست.
وی افزود: خود من از آنجا که در 15 سال اخیر شاهد تعطیلی برخی از کارگاهها بدلیل ورود جنسهای چینی و زیاد شدن چک های بلامحل و کلاهبرداری ها بودم، طرح اولیه و چهارچوب داستان را شکل دادم و بعد داستان را به شکل تیمی با کمک "سید مجید میرمیران" و "علیرضا افخمی" نوشتم.
"قشقایی" تصریح کرد: سال 1390 طرح اولیه "همه چیز آنجاست" تائید شد و از سال 1391 سیناپسهای اولیه را نوشتم و بعد به مجتمع قضایی رفتم و به تحقیق در مورد مشکلات خانواده هایی که به نوعی با موضوع صنعت کفش و تعطیلی کارگاه ها به دلیل وفور کالاهای چینی درگیر بودند، پرداختم.
وی عنوان کرد: من تنها 50 درصد ساختمان بندی قصه را انجام دادم و بعد با کمک "سید مجید میرمیران" و "علیرضا افخمی" با توجه به وجود 7 خانواده در کل قصه، داستان را به شکل تیمی گسترش دادیم.
"قشقایی" در خصوص تطابق فیلمنامه اولیه با نتیجه نهایی قصه، اظهار داشت: چیزی به فیلمنامه اولیه اضافه نشده، اما فیلمنامه یکسری تغییرات کلی داشت که آن هم مربوط به سرنوشت شخصیت های قصه بود که چون مسئولان تلویزیون اعتقاد داشتند بدلیل دوری مردم از غم و غصه، قصه نباید تلخ تمام شود، بنابراین سرنوشت شخصیت های قصه نسبت به فیلمنامه اولیه سریال تغییر کرد.
"قشقایی" با تاکید بر اینکه همواره دغدغه پردازش به مبحث خانواده و مسائل این نهاد اجتماعی را در ذهن پرورانده، افزود: من در رده های سنی پایین با افراد زیادی در ارتباطم که با والدین خود مشکلات و اختلافات زیادی دارند و خطاهای اساسی در زندگی خود داشتند، بنابراین این موضوع در ذهنم وجود داشت که یک نفر باید این مسائل را به صورت دانای کل و شخص سوم به آنان گوشزد کند، زیرا آنان اشتباهات خود را نمی بینند و به خود حق می دهند، چرا که یکجانبه به قضیه نگاه می کنند.
وی اظهار داشت: طرح اولیه "همه چیز آنجاست" 50 قسمت بود، ولی چون همزمان با تصویربرداری پخش سریال آغاز شد، بنابراین زمان زیادی برای پردازش قصه نداشتیم، بنابراین سریال 45 قسمت خواهد بود.
این نویسنده با اشاره به بی رغبتی خود نسبت به اتمام قصه اش با پایانی زیبا گفت: امیدوارم که درد جامعه در قصه من جلوه پیدا کند، که قصه خانواده اصلی بسته می شود، ولی قصه برخی از شخصیت های داستان باز می ماند.
وی در خصوص استقبال مخاطبان از این قصه عنوان کرد: امیدوارم مخاطبان با این قصه ارتباط برقرار کنند، زیرا یک نویسنده برای شخصیت پردازی کاراکترهای قصه اش با تمام موانع موجود می جنگد و برای شوق و علاقه مخاطب می نویسد. آرزویم این است که بازخورد خوبی از مخاطب دریافت کنیم تا نویسندگی و فیلمسازی از سوی مدیران آسانتر گرفته شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کتابی به نام "دعای مجرب" را به نگارش درآورده ام و پس از اتمام تالیف این کتاب، آن را به شکل فیلمنامه به صدا و سیما ارائه می دهم.
گفتنی است؛ سریال "همه چیز آنجاست" به کارگردانی "شهرام شاه حسینی" با بازی بازیگرانی چون محمد عمرانی، مهرانه مهین ترابی، حدیث میرامینی، امین زندگانی، جمشید مشایخی، حسین مهری، الهام حمیدی و .... هرشب از شبکه سه سیما در حال پخش است.
انتهای پیام/ اس
اخه خیلی روش عادت کردیم ..
امشب سخت ترین شب دنیامه ..اینم برا مهران ..مهران جان عروسیت مبارک.تمام
نازنین خیلی نامردی بخدا مهران جان زیاد غصه نخور عزیزم
انشالله که این سریال ادامه دارد
تو این فیلم هر چی مردم بلد نیستن یاد می دن
به نظرم قاتل جلال دوست فرهاده نظر شما چيه؟؟
فقط اینو بدونین که قاتل سحر فرهاد نیست. کاره دوست فرهاد یعنی جلال هست. .
من که خیلی خیلی سحر رو تو فیلم دوست داشتم.
من که حسابی برای سحر گریه کردم
خدا بیامرزتش :(
شخصیت های داستان گاهی خیلی بر سر موضوعی نه چندان مهم بحث میکنند و به نظر من بعضی دیالوگ ها کاملا اضافی هستش...و واقعا اعصاب آدم خرد میشه...
یه خواهش داشتم اگه ممکنه می تونید بگید سرنوشت مهران چی میشه اگه اطلاع دارین خواهش می کنم بگین منتظر جوابتونم