پژوهش سهم کلیدی در توسعه هر کشور دارد و نباید فرصت ارائه پژوهش را از محققان دریغ نمود.

محمدرضا زرین اپتومتریست دبیر اجرایی کنگره چشم و بینایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود:کنگره های علمی پزشکی کشور باید بستری باشد تا پژوهشگرانی که فرصت ارائه پژوهش را ندارند، فضای لازم برایشان مهیا شود زیرا این دسته از افراد کسانی هستند که ارتباطشان با دانشگاه قطع شده است و از طرفی هم علاقه‌مند به کارهای تحقیقاتی هستند.

وی در ادامه چهارم و پنجم دیماه را زمان برگزاری این دوره کنگره چشم و بینایی در مرکز همایش های رازی اعلام کرد و گفت: از بین مقالات ارسالی 27 مقاله برای بررسی توسط کمیته علمی انتخاب شده است.

زرین گفت: کنگره ها به طور کلی با دو هدف برگزار می‌شوند،ابتدا اینکه همکارانی که امکان دسترسی به مراکز دانشگاهی را ندارند از برنامه های علمی استفاده  کنند و بر کیفیت فعالیتشان و ارائه خدمات به مراجعین افزوده شود و دوم آشنایی با تکنولوژی های جدید در حوزه تخصصی خودشان است.

وی در همین رابطه افزود: هر برنامه علمی که اجرا می‌کنیم تجهیزات جدید توسط شرکتها و کمپانی های مختلف معرفی می‌شود و همکاران با آنها آشنا می شوند. علاوه بر اینها، این دست کنگره ها کمک می کند که همکاران چشم پزشک آموزه های قبلی خودشان را در واقع بازآموزی می کنند.

دبیر اجرایی کنگره چشم و بینایی به زمان برگزاری این کنگره اشاره کرد و گفت:  این دوره از کنگره چهار دیماه و به مدت دو روز در سالن همایشهای رازی  توسط گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران و گروه چشم بیمارستان رسول اکرم برگزار می‌شود.

وی افزود: سخنرانان نیز از بین این دو گروه انتخاب شده اند. همچنین مقالات توسط یک کمیته علمی بررسی شده است و به مسائلی چون دیابت، گلوکم(آب سیاه) ، معاینات اطفال، تجویز وسایل کمک بینایی و همچنین مسائل مربوط به لنزهای تماسی پرداخته می شود.

زرین در پایان به امتیاز آموزشی که برای شرکت کنندگان کنگره دارد، اشاره کرد و گفت: همکارانی که در این دوره شرکت می کنند از 11 امتیاز باز آموزی برخوردار خواهند شد. هنچنین با بررسیهای کمیته علمی از بین مقالات ارسالی 27 مقاله برای بررسی انتخاب شده است.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار