به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، سيد ابوالفضل رضوي در حاشيه هم انديشي مديران کل دفاتر روستايي و مديران کل امور بانوان استانداريهاي سراسر کشور افزود: چنانچه روستاييان و يا عشاير با يکديگر شرکت هاي تعاوني و خصوصي ايجاد کنند و با مشارکت يکديگر مبلغ مشخصي را بعنوان آورده جمع آوري کنند دولت سه برابر آن را با نرخ کارمزد چهار درصد و با وثيقه کارت يارانه آنها و با مهلت بازپرداخت هشت تا ده سال پرداخت خواهد کرد.
وي گفت: بعنوان مثال اگر روستاييان يک دهستان دو ميليارد تومان آورده بياورند دولت نيز شش ميليارد تومان تسهيلات با نرخ کارمزد چهار درصد در اختيارشان قرار خواهد داد تا صرف توسعه روستا شود.
رضوي افزود: شخص آقاي روحاني رئيس جمهور دستور داده است سهم آورده روستاييان در روستاهاي مرزي از 25 درصد به 15 درصد و کارمزد آنها از 4 درصد به صفر کاهش يابد.
وي با بيان اينکه اين تسهيلات از همين امسال قابل پرداخت به همه روستاهاي سراسر کشور است و سقف ندارد، گفت: البته اين طرحها بايد طرحهاي پايدار، اشتغالزا و مطمئن باشد و مثلاً با ده ميليون تومان نمي توان يک طرح پايدار واشتغالزا را ايجاد کرد.
رضوي افزود: اين طرحها ابتدا در کميته برنامه ريزي فرمانداري منطقه و بعد در شوراي برنامه ريزي استان مصوب و معرفي مي شود و بلافاصله تسهيلات آن پرداخت خواهد شد.
معان توسعه روستايي و مناطق محروم رياست جمهوري گفت: کساني که خارج از روستاها هستند اما مي خواهند در روستاها سرمايه گذاري کنند نيز مي توانند از اين تسهيلات با نرخ 12 درصد و با وثيقه ملي استفاده کنند.
وي با بيان اينکه در جلسه امروز پيش نويس توسعه روستايي در برنامه ششم توسعه نيز مورد بررسي قرار خواهد گرفت افزود: قرار است در برنامه ششم توسعه براي اولين بار شوراي توسعه روستايي و عشايري کشور ديده شود که مسئوليت آن نيز با بنده است.
رضوي گفت: دولت آقاي روحاني مصمم است که روستاييان توان افزايي اقتصادي داشته باشند و به همين خاطر طرحهاي مختلفي را در روستاها در دست اجرا داريم.
انتهای پیام/