نوشیدنی با طعم پایه‌ای خرما تولید شده که علاوه بر خاصیت انرژی‌زایی، تشنگی فرد را نیز برطرف می‌کند.

سمیرا یگانه‌زاد، مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی قراردادهایی با صنایع در زمینه محصولات سالم و مغذی برای جامعه چون شکلات‌های غنی شده، کم کالری، پروبیوتیک و انواع دیگر آن تهیه می‌شود، دانش تهیه این شکلات بومی‌سازی شده است و آن را در مقیاس آزمایشگاهی ساختیم.

وی با اشاره به این که کیفیت محصولات تولید شده در آزمایشگاه فرآوری مواد غذایی با تکنولوژی روز دنیا قابلیت رقابت دارد، افزود: در زمینه فرآوری نوشیدنی‌ها و خشکبار مورد نیاز، بحث بهداشتی کردن این محصولات مطرح است در خشکبار فرآوری شده، شوری بی‌نمک دیده می‌شود. در این نوع خشکبار بدون آن که نمک برای شور کردن آن اضافه شود، همان طعم را دارد، همچنین نوعی شکلات کم کالری نیز برای یک واحد تولیدی در تهران تهیه می‌شود.

مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده مواد و صنایع غذایی ادامه داد: در شکلات کم کالری، چربی و قند محصول کاهش یافته به نحوی که عطر و طعم ویژه شکلات در آن وجود داشته باشد در کشورهای اروپایی نیز نمونه آن دیده می‌شود، منتها، اطلاعی از دانش آن‌ها در خصوص تولید شکلات کم کالری نداریم، در گروه فن‌آوری مواد غذایی خودمان به فرمول تهیه شکلات کم کالری دست پیدا کردیم.

یگانه‌زاد با اشاره به تولید نوشیدنی‌ها در گروه فرآوری مواد غذایی عنوان کرد: نوشیدنی با طعم پایه‌ای خرما در گروه فرآوری مواد غذایی تولید شده است. این نوشیدنی علاوه بر خاصیت انرژی‌زایی، تشنگی فرد را برطرف می‌کند و به عنوان نوشیدنی ورزشی قابلیت استفاده دارد. ترکیباتی به نوشیدنی‌ها به منظور ماندگاری اضافه می‌شود. این ترکیبات علاوه بر ماندگاری رنگ محصول را نیز تغییر نمی‌دهد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.