معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو خبر داد

اجرای طرح سالم‌سازی گوجه‌فرنگی با همکاری سازمان حفظ نباتات

اسکندری گفت: در راستای سالم‌سازی گوجه فرنگی‌ تفاهم‌نامه‌ای با سازمان حفظ نباتات منعقد شده است.

دکتر سهیل اسکندری، معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران از امضای تفاهم‌نامه‌ای با سازمان حفظ نباتات خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه در جهت سالم‌سازی گوجه فرنگی‌ها انجام شده است که به صورت پایلوت در 5 استان جنوبی کشور آغاز شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر داشت و کاشت گوجه فرنگی‌ها انجام شده است و تا چند روز آینده مرحله برداشت، انجام می‌شود. بعد از برداشت گوجه فرنگی‌ها دارای یک کد شناسه 16 رقمی خواهند شد.

اسکندری اظهار داشت: اگر طی بررسی‌ها و آزمایش متوجه شویم که مقدار سموم یا نیترات گوجه فرنگی بالا است با داشتن کد 16 رقمی روی محصول می‌توانیم منشأ کاشت آن را پیدا کنیم و اقدامات‌ را اجرایی کنیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار