به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از شبکه خبر، نسرین یادگاری
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت : مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی رایج است و
این امر، آسیبهایی را به میوه وارد میکند که با مصرف آن، سموم وارد بدن
شده و به مرور زمان، تأثیر خود را در بدن گذاشته و زمینه ساز بروز
بیماریها می شود.
وی خوردن میوههایی چون موز، پرتقال پوست کلفت و نارگیل را توصیه کرد و گفت: لازم است برای مصرف خیار، حتما پوست آن گرفته شود.
یادگاری، همچنین درباره سبزی ها گفت: با توجه به اینکه سبزی ها پوششی
ندارند، لازم است آنها را با دقت کامل بشوئیم و پوست کدو را نیز حتما
بگیریم.