به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بررسی 60 بیمار که به دلیل نامشخصی به واکنشهای شدید حساسیتزا مبتلا شده بودند، نشان میدهد، مولفهای در گوشت موسوم به آلفا-گالاکتوز (alpha-galactose) میتواند عامل بروز این واکنشها باشد.
در این تحقیق، نمونههای خون ۶۰ نفر با واکنشهای حساسیتی مورد بررسی قرار گرفت و در بدن آنها پروتئینهای سیستم ایمنی به نام آنتیبادیهای IgE کشف شد.
با توجه به آنکه آنافیلاکسی در عرض چند دقیقه بروز میکند، در این تحقیق دانشمندان نمونههای خون ۶۰ بیمار را که برای آنتیبادی آلفا گالاکتوز آزمایش شده بودند، غربالگری کرده و دریافتند نتیجه ۲۵ آزمایش درباره وجود آلفا گالاکتوز مثبت بود و الگوهای دیگری دیده نشد که بتوان علت بروز آنافیلاکسی این افراد را با آنها توضیح داد.
انتهای پیام/