به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، شهرام موحدی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترين توليدكنندگان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در 7 ماه نخست امسال هزار و 130 تن پاي مرغ و هزار و 215 تن پنجه مرغ به كشورهاي ويتنام، چین و هنگ كنگ و... صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲0 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: صادرات اين محصول از استان اصفهان بیش از 2 میلیون دلار براي استان ارز آوري داشته است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغال زايي براي 132 نفر، بیان داشت: در سال گذشته نیز حدود هزار و 900 تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از كشور صادر شده است.
موحدی به کشتار سالانه بیش از 60 میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: پنجه و پای مرغ درتامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان بیماریهای مفصلی در خانمها و آقایان و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان موثر است.
انتهای پیام/ب