به
گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، "سرتاج عزیز" مشاور نخست وزیر پاکستان در امور خارجه و امنیت ملی به تازگی با ارایه گزارشی از حوادث مرزی میان هند و پاکستان به نمایندگان مجلس سنای این کشور، اعلام کرده که اسلام آباد همواره خواستار حل این مسایل از طریق مذاکره است اما گام مثبتی از سوی طرف هندی برای انجام این مذاکرات برداشته نشده است.
سرتاج عزیز گفت: هند از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 224 بار قرارداد آتش بس در خط کنترل مرزی را ، حتی شدیدتر از قبل، نقض کرده است.
این مقام عالی دولت پاکستان گفت که موارد متعدد نقض آتش بس از سوی هند نشان دهنده آن است که حزب حاکم و دولت جدید دهلی همان رویکرد ضد پاکستانی را که این حزب در زمان تبلیغات انتخاباتی علیه پاکستان و کشمیر داشت، اکنون نیز دنبال می کند.
وی اظهار داشت: پاکستان به دنبال آن است تا موارد نقض آتش بس از سوی هند را در سطح نهادهای بین المللی پیگیری کند.
انتهای پیام /ض
منبع :ایرنا