استانداران هشت استان در دیدار با رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی، راه های چگونگی جذب منابع بیشتر برای کمک به ایجاد و توسعه طرح های اقتصادی اشتغالزا و موثر توسط بخش خصوصی در استان های خود را بررسی کردند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران روابط عمومی صندوق توسعه ملی، اعلام کرد: در این جلسه که با حضور استانداران استان های آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، کرمانشاه، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد، کردستان و لرستان و اعضای هیئت عامل صندوق توسعه ملی روز سه شنبه تشکیل شد، بر لزوم تلاش بیشتر استانداران در ارسال طرح های دارای توجیه فنی و اقتصادی برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی به منظور تحقق رشد و توسعه پایدار در این استان ها تاکید شد.
 
سید صفدر حسینی رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه رقم جذب شده این هشت استان از منابع صندوق در طول سال های 91 و 92، 1000میلیارد تومان بوده است از استانداران خواست تلاش کنند با تمرکز بر طرح های موثر و اشتغالزا و شناسایی و تشویق بخش خصوصی توانمند و باانگیزه، نسبت به جذب منابع بیشتر در سال جاری اقدام کنند.
 
وی افزود: صندوق هیچ مانعی برای حمایت از طرح های اقتصادی دارای توجیه فنی و اقتصادی ندارد و علاقه مند است در دولت یازدهم قدم های بزرگی در جهت توسعه زیرساخت های استان های کمتر برخوردار بردارد.
 
حسینی از استانداران درخواست کرد به جای ارسال دهها طرح کوچک و کم تاثیر در توسعه و اشتغالزایی استان، چند طرح بزرگ و موثر را برای بهره گیری از منابع صندوق به بانکها و سپس صندوق توسعه ملی معرفی کنند تا شاهد رخدادهای مثبتی در این محدوده از کشور باشیم.
 
رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی با اشاره به مصوبات هیئت امنا در جهت حمایت از مناطق کمتر توسعه یافته گفت: بر همین اساس نرخ سود تسهیلات ارزی در این مناطق را دو درصد و سود تسهیلات ریالی را چهار درصد کمتر از سایر استان ها منظور کرده ایم ضمن اینکه طول دوره بازپرداخت را نیز دو سال بیشتر کرده ایم.
 
سید صفدر حسینی تاکید کرد: ما در صندوق توسعه ملی به دنبال آمارسازی و آمار تراشی نیستیم و معتقدیم تنها باید از طرح هایی حمایت کرد که دارای منطق اقتصادی باشد؛ چرا که همین منطق اقتصادی است که دوام و استمرار موفقیت طرح اقتصادی را تضمین می کند.
 
عدم ورود بانک های عامل استانی به پروژه های بزرگ و ارجاع آن به ستاد مرکزی بانک در تهران، عدم پرداخت سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی و اقتصادی به علت داشتن اقساط معوق مربوط به تسهیلات قبلی، توجیه نبودن کارشناسان و مدیران شعب بانک های عامل استانی نسبت به بخشنامه ها و مصوبات صندوق توسعه ملی و لزوم برنامه ریزی ویژه برای برخی استان های محروم و کمتر توسعه یافته، از جمله مسائل طرح شده توسط  استانداران بود که مقرر شد با تعامل و برگزاری جلسات بیشتر نسبت به رفع آنها چاره اندیشی شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار