پزشکان معتقدند این تنها راه حل برای بیماران سرطانی است که نمی‌توان آنها را مورد عمل جراحی قرار داد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان برتانیایی از روش موسوم به نانونایف برای معالجه بیماران سرطانی که گزینه درمانی دیگری برایشان وجود ندارد، استفاده می‌کنند.

پزشکان معتقدند این تنها راه حل برای بیماران سرطانی است که نمی توان آنها را مورد عمل جراحی قرار داد.

دلیل عمده برای عمل نکردن سرطان‌ها، در دسترس نبودن غدد و خطر آسیب رساندن به بافت‌ها و رگ‌ها است. سرطان لوزالمعده یکی از این سرطان‌ها است.

در این روش، دو سوزن را که مانند الکترود عمل می‌کنند، مستقیما وارد بدن و میدان الکتریکی ایجاد کرده، سلول‌های سرطانی را نابود می‌کنند.

ادوارد لین استاد رادیولوژی، دانشگاه کالج سلطنتی لندن می‌گوید: بین دو سوزن، نیروی الکتریکی معادل سه هزار ولت ایجاد می‌شود که باعث ورود یون‌ها به غشا داخل سلول و بی ثبات شدن آن و ایجاد سوراخ نانویی در غشای سلولی است. بنابراین به معنای واقعی کلمه در پوشش سلول سوراخ ایجاد می‌کند.

در این روش اندام، اعصاب، بافت‌ها و سلولهای اطراف غده سرطانی آسیب نمی‌بینند. ادوارد لین، استاد رادیولوژی، دانشگاه کالج سلطنتی لندن می‌گوید: وقتی این سوراخ ها در غشای سلولی ایجاد می‌شود، مانند این است که سلول خودکشی می‌کند. آنها می‌میرند. مانند این است که روی پوستمان سوراخ‌های متعدد ایجاد و مایع بدنمان از آنها خارج شود.

روش نانونایف از دیگر روش‌ها مانند سایبر نایف (به معنای چاقوی مجازی) و جراحی سنتی متفاوت است زیرا بسیار سریعتر انجام می‌شود و بدون درد است و موفقیت آنرا سریع می توان ارزیابی کرد.

ادوارد لین استاد رادیولوژی، دانشگاه کالج سلطنتی لندن می‌گوید: براساس داده‌هایی که در اختیار داریم، می‌دانیم که قادر به کنترل بیماری هستیم ولی قطعا این یک درمان نیست. در مورد سرطان لوزالمعده باید حتما آنرا با ترکیب شیمی درمانی انجام داد.

روش نانونایف برای بیمارانی که مشکل قلبی دارند و یا سرطان در تمام بدن گسترده شده است، مناسب نیست.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار