برداشت گردو امسال در مازندران به دلیل سرمازدگی درختان در بهار 15 درصد کاهش داشت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه 8 هزار و 500 تن گردو پارسال در مازندران برداشت شد، گفت: پیش بینی میشود این آمار امسال با بیش از 15 درصد کاهش به 7 هزار و 200 تن برسد.

شهیدی فر سرمازدگی درختان در بهار امسال را مهمترین دلیل کاهش گردو اعلام کرد و افزود: تا کنون 99 درصد محصول از 7 هزار و 800 هکتار اراضی زیر کشت مازندران برداشت شده که ارزش اقتصادی آن هزار میلیارد ریال محاسبه میشود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین ارقام تولیدی گردوی مازندران از نوع سنتی وبومی-محلی است تصریح کرد: از آنجا که ارقام پیوندی در برابر سرما مقاوم و مناسب کشت در منطقه است توصیه می شود باغداران در پی جایگزینی و توسعه این نوع گردو باشند.

یادآور می شوم برداشت گردو در مازندران از شهریورماه آغاز میشود و تا مهر ادامه دارد.

انتهاي پيام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.