به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، فیبر موجود در گل کلم باعث سیری و از دست دادن وزن و ایجاد دستگاه گوارش سالممی شود، کولین که برای حافظه و یادگیری ضروری است در گل کلم بسیار موجود است.
بررسی ها نشان می دهند، مواد معدنی و محتوای مغذی گیاهی در این گیاه باعث می شود تمام ویتامین های بدن تامین شود.تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و منگنز ازویتامین ها و مواد معدنی موجود در گل کلم می باشد.
با توجه به پایگاه داده USDA غذایی ملی، یک فنجان خرد شده گل کلم خام (1/2
اینچ قطعات، در حدود 107 گرم) حاوی 27 کالری، 2 گرم پروتئین، 0.3 گرم چربی و
5 گرم کربوهیدرات (از جمله 2.1 گرم فیبر و 2 گرم قند) می باشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف گل کلم به دلیل فیبر و آب به جلوگیری از یبوست کمک می کند و باعث
حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.
انتهای پیام/