کیمیاگر گفت: هر گونه تخلف و تقلب در تهیه شیر و سایر محصولات لبنی مفید، بخشودنی نیست و باید با قاطعیت با آن برخورد شود.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ مسعود کیمیاگر استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، با اشاره به این که اسید چرب اشباع با زنجیره طولانی روغن پالم بیشتر از سایر روغن‌ها است، اظهار کرد: به هر حال روغن پالم یک روغن خوراکی است و منع مصرف انسانی ندارد در عین حال که بی خطر نیست.

وی با بیان این که البته همیشه تاکید ما به استفاده از روغن‌های مایع بوده و با روغن‌های حاوی اسیدچرب اشباع با زنجیره طولانی مخالفیم، توضیح داد: در کشور ما متاسفانه برچسب مناسب روی محصولات غذایی وجود ندارد. اگر این برچسب وجود داشته باشد، شهروندان با خرید محصولات لبنی حاوی پالم، از وجود آن و میزان استفاده از این روغن با خبر می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که تاکید ما بر این است روغن پالم یا حذف شود و یا میزان استفاده از آن به حداقل ممکن برسد، گفت: اگر در موارد خاصی قرار است روغن پالم به محصولات غذایی اضافه شود، بهتر است با برچسب مناسب اطلاع رسانی روی محصول، این کار انجام گیرد. برچسب باید درصد اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، را مشخص کند تا مصرف کننده بداند چه محصولی را خریداری کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ترجیح ما این است که شیر را همراه با چربی طبیعی خودش به مصرف کننده ارائه کنیم و اگر قرار است به آن روغن گیاهی افزوده شود، این روغن را با درصد کم در کارخانه به محصولاتی که مجوز استفاده از روغن گیاهی دارند، بیفزاییم.

استاد انستيتو تحقيقات تغذيه کشور با بیان این که متاسفانه دیده می شود به دلیل بی توجهی به کیفیت فرآوری شیر در بعضی اوقات مردم یا از مصرف شیر سرباز می زنند یا به مصرف شیرهای محلی که اطمینانی از صحت و سلامتشان نیست روی می آورند، اظهار کرد: مسئولان باید بر تهیه و تولید شیر سالم چه پاستوریزه و چه استریل نظارت کامل داشته باشند و بر زنجیره انتقال آن تا رسیدن به دست مصرف کننده وسواس به خرج دهند.

کیمیاگر تاکید کرد: هر گونه تخلف و تقلب در تهیه این ماده غذایی مفید بخشودنی نیست و باید با آن با قاطعیت برخورد شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار