سوسن پارسا، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ماهی را به میزان ۲ بار در هفته به مردم به دلیل وجود امگا ۳ موجود در آن و ترکیبهای بافت ماهی توصیه میکنیم.
وی افزود: مصرف ماهی ۲ با در هفته به منظور پیشگیری از بیماریهایی نظیر قلب و عروق به افراد توصیه میشود. همچنین مصرف آن را به افراد مبتلا به فشار خون توصیه میکنیم.
این متخصص تغذیه با اشاره به میزان بالای فسفر در ماهی اظهار داشت: مطلب تایید شدهای را درباره تاثیر ماهی بر کاهش احتمال کم شنوایی در سالخوردگی مشاهده نکردم. در رژیمهایی که به منظور کاهش وزن به افراد میدهیم مصرف ماهی به میزان ۲ بار در هفته گنجانده میشود.
انتهای پیام/